About Me

My photo
Nairobi, Sinai Slum, Kenya
I am a widow and a teacher, and I feel and care for the needy children. I love them as my own sons and daughters. I want to give them a real home and with the basic needs covered.Would you like to help us and make it possible?

L'Associació de Mama Jane'sSom un grup de voluntaries que dediquem unes hores a la setmana a fer conabilitat, skypes, i seguiment de les necessitats d'un grup de nens sense familia que estan tutelats i becats per nosaltres. Una de nosaltres i dues persones locals viuen in situ i fant seguiment i la resta fa visites i viatges de seguiment i formació

La tutora legal in situ es una dona Keniana Mare Jane y un adolescent que ha agafat les rendes de l'organització local i entre tots ajudem a direccionar la vida d'aquest grup de nens, abandonats als basureros i recollits per persones del barri o nens del carrer que tenien el somni d'estudiar i canviar el seu destí.

Cada membre que composa l'Associació és important i imprescindible, alguns son pares i estan en stand by, altres amb nous projectes de feina, però estem tots connectats i focalitzats en el futur d'aquesta petita familia de Barcelona centrada en fer un canvi a la vida d'aquest grup de nens i adolescents.

Vam iniciar el viatge plegats el Juny del 2011 i el continuem com una gran familia unida. 

Uneix-te a la nostra familia! 


No comments: