About Me

My photo
Nairobi, Sinai Slum, Kenya
I am a widow and a teacher, and I feel and care for the needy children. I love them as my own sons and daughters. I want to give them a real home and with the basic needs covered.Would you like to help us and make it possible?

De Sinai Slum al Món


Per possibilitzar un canvi real a la vida dels nens hem focalitzat esforços i hem centrat l'ajuda als nens sense familia deixant suport menys intens per els que tenen pares de families humils.

Hem separat l'intensitat d'ajuda amb nens 100% dependents (sense familia viva coneguda)
50 % (monoparental) o 25% (pares vius però sense recursos)

Als nens 100% els hi financem l'escola fins la universitat/estudis superiors inclosa, de qualitat amb estands internacionals, menjar, transport, roba, salut i metges, seguiment del treballador social, de l'equip de Barcelona anual i de la persona de la contrapart; la Clara amb el suport del Wilfred un adolescent format per nosaltres. Durant les vacances fem viatges, cursos, trainnings, etc.

Als nens 50% Els bequem a escoles mig financiades i els hi paguem material escolar, suport alimentàri i salut i metges. Fem seguiment i durant les vacances tornen amb les families. Els bequem fins secundària inclosa.

Als nens 25% Els bequem l'escola primària fins que tenen 15 anys, els hi paguem material escolar, roba i metges en cas de malaltia. Fem seguiment amb l'escola directament i no bequem per norma general les secundàries si no hi ha un interès real del nen o família en dur-ho a terme.


Els nens estan becats a diferents escoles internes internacionals tals com:

Primary:

Rudolf Steiner School Boarding
Modern Care School Boarding and Day School

Secondary:

NPC Academy Boys Boarding
St Linda's Girls Boarding
Academy (Industrial Area) Day Secondary
Dagoretti Secondary Boarding Mixed

University or Superior Studies

Avaiation College "International Relations"
KEPSA Trainning Center
IT & Computer Ciencies Donholm
No comments: