About Me

My photo
Nairobi, Sinai Slum, Kenya
I am a widow and a teacher, and I feel and care for the needy children. I love them as my own sons and daughters. I want to give them a real home and with the basic needs covered.Would you like to help us and make it possible?

Saturday 5 April 2014

CONCERTS SOLIDARIS PER MAMA JANE - 23 i 27 de JULIOL!!!!! + CD A LA VENTA


Foto de Disc solidari catalunya per kenya.


divendres, 23 / maig a les 21:00 a UTC+02




Foto de Disc solidari catalunya per kenya.



dimarts, 27 / maig a les 21:30 a UTC+02



I NO T´OBLIDIS DEL CD!!!!!!
Disc solidari catalunya per kenya


El Disc sortirà a la venda el dia del concert a Barcelona, el preu serà de 7€, que seràn destinats integrament a Mama Jane's Project, per l'adquisició d'un sostre digne per els nens que acull la organització.



Els artistes participants al disc solidari son:

Joan Tena, Luzia Arae, Paquito de Laiguana, Barcelona Gospel Messengers, Javier Ros, Maria Salas Matud, Oscar Garces Coma, ChocoLat, Esther BM, Randy Acosta, Francesc Devesa, Mone, Carles Vidal i Borja Olalla, Litus Ruiz Bosch, Dani Galiot, Manel Rodriguez, La Nova Blanes Orquestra, Azahara De Pineda,, Laura Ordoñez (music), Carles Cuxart Pellicer, Oscarboles el Cantaautónomo, Ana Olagüe (Blau Urdin Blue), Lil Bonzai, Luz Verde i alguns mes que afegirem aviat…

Amb la presentació de la maravellosa:

Mireia Canals Casals


En nom meu de la Clara Clareta Clarinsky l'Oscar Plans l'Àngels Ferrarons Betrian, la Gemma i la Mónica i com no de tót l'equip de Mama Jane's Project Volunteer, Mama Jane's Project, Músics, Colaboradors i els que doneu calor i il.lusió a aquest Projecte Disc solidari catalunya per kenya les 1.000 Gràcies i enhorabona perque això es un somni fet realitat, i lo millor es que ho fem sense saber lo Bé que ens ho pasarem a finals de Maig!!!


No comments: